Be Balanced is een initiatief van Marleen van der Fels en Gabriëlle Besouw. Marleen is jarenlang werkzaam geweest in de techniek en Gabriëlle in het bedrijfsleven als marketing en accountmanager. In het bedrijfsleven zagen we dat stress veelal ontstaat vanuit angst en onwetendheid en dat dit veelal de kwaliteit  van het leven en arbeidsproductiviteit kan doen verminderen. Kinderen zie je vaak op een natuurlijk wijze keuzes maken waarbij hoofd en hart in verbinding staat. Iets wat voor volwassenen in de loop der jaren nogal eens naar de achtergrond raakt.

Geïnspireerd door het contact met mensen in allerlei situaties en omstandigheden, zijn wij ons beiden gaan verdiepen in de eeuwenoude yoga en tai chi filosofie. Niet alleen door erover te lezen en opleidingen te volgen maar met name door het zelf toe te passen in het dagelijks leven. We houden de vertaling van deze eeuwenoude filosofie en  meditatieve, psychologische en medische aspecten hiervan en onze levenservaring dicht bij onszelf. Wij delen graag onze kennis en ervaringen zodat iedereen kan genieten van de heilzame werking op lichaam en geest en onze lessen een inspiratie kunnen zijn om het leven te leven en eigen inzichten te ontwikkelen die voortvloeien uit compassie, zelfreflectie en lichaamsbewustzijn. 

Samen hebben we de 4 jarige Yoga Opleiding Hara in Groningen gevolgd en afgerond. Marleen heeft daarnaast nog de specialisatie tot kinderyogadocent gevolgd en Gabriëlle de specialisatie zwangerschapsdocent. Na de opleiding is Gabriëlle zich gaan verdiepen in diverse yogavormen en Marleen in Tai Chi. Inmiddels werken we al vele jaren met zeer veel plezier en voldoening als docenten in verschillende vormen van Yoga en Tai Chi en volgen jaarlijks cursussen en opleidingen om onszelf nog meer te kunnen verdiepen in de Yoga, Meditatie, Mindfulness en Tai Chi. Gabriëlle heeft de laatste jaren nog diverse trainingen gevolgd bij Gert van Leeuwen zoasl de 4 level training Critical Alignment, lesgeven in Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Yoga als Therapie.

Be Balanced is aangesloten bij de Yogaleerkrachten Nederland (de beroepsvereniging waarborgt de kwaliteit van de aangesloten yoga-instellingen en verplicht docenten tot jaarlijkse bijscholing) en de Oostelijke Groep van Tai Chi Tao en Qi Gong docenten.

Afdrukken E-mail